Social

#pastor #anticrist #obama #sua

Un pastor american sustine ca Anthristul va veni din Romania

Ciocnirile pe teme religioase dintre John McCain si Barack Obama au facut din Romania o „victima colaterala“.

Barack Obama a fost acuzat de numerosi fanatici religiosi ca este „Antihristul“ si ca numele sau este „Mabus“ din profetiile lui Nostradamus. Intr-o declaratiei pentru „The Wall Street Journal“, pastorul american Tim LaHaye spune ca Obama nu este Antihristul.

„Antihristul nu va fi american, asa ca nu este posibil sa fie Obama. Biblia precizeaza clar ca Antihristul va proveni dintr-un loc obscur, cum este Romania“, a declarat pastorul in varsta de 82 de ani . Totul a pornit de la un clip electoral al lui John McCain, intitulat „The One“, publicat pe Internet, (poate fi gasit la adresa urmatoare: //www.youtube.com/watch?v=mopkn0lPzM8&feature=related), in care Barack Obama este luat peste picior, fiind prezentat ca un profet .

Clipul a fost criticat de democrati si de membri ai clerului care au considerat ca imaginea lui Obama este legata de cea a Antihristului.  Brian Rogers, un purtator de cuvant al campaniei lui John McCain, a spus ca spotul reflecta doar faptul ca, din cand in cand, Barack Obama este „luat de val“ cand vorbeste. Stafful de campanie al lui Barack Obama a refuzat sa comenteze acest incident.

Numai ca noul clip al republicanilor a starnit noi valuri de controverse pe Internet pe subiectul venirii sfarsitului lumii. „Au folosit orice simbol care putea sugera ca Obama este Antihristul, mai putin numarul 666“, a spus un consilier al Partidului Democrat.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea