Social

#Steve erou Manchester #atac Manchester Arena

Un om al strazii, erou in Manchester. “A trebuit sa scoatem cuie din brate copiilor” VIDEO

Steve, un om al strazii, a devenit erou in Manchester, dupa ce le-a sarit imediat in ajutorul victimelor. Marturiile sale sunt de-a dreptul socante.

„Erau foarte multi copii, foarte multi copii plini de sange, plangeau si strigau. A trebuit sa le scoatem cuie din brate si cateva de pe fata unei fetite. O femeie era taiata pe o parte, asa ca a trebuit sa ii tin picioarele ridicate si apoi a venit un tip de pe ambulanta si un pompier si au avut ei mai apoi grija de ea. Noi doar i-am tinut picioarele ridicate pentru ca ne gandeam ca va sangera pana la moarte”.

Britanicii s-au mobilizat pe retelele de socializare pentru a-l rasplati pe Steve, eroul de la Manchester, pentru curajul sau. Sunt numeroase apeluri sa ii fie gasita o casa si un loc de munca. Multi cer sa fie decorat.

„Trebuia sa ii ajut, daca nu as fi facut-o, nu as mai fi putut trai cu mine, daca le-as fi intors spatele copiilor. Doar pentru ca sunt om al strazii, nu inseamna ca nu am suflet, ca nu sunt tot om. Aveau nevoie de ajutor. imi place sa cred ca si pe mine m-ar ajuta cineva daca as avea nevoie de asta. O faci din instinct atunci cand cineva are nevoie de ajutor.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea