Social

#opozitie #romania #parlamentul european

Un nou scandal - Opozitia cere sanctiuni pentru Romania in PE

Liderii USL , Victor Ponta si Crin Antonescu, vor cere in Parlamentul European o dezbatere pe tema "derapajelor democratice" din Romania si o rezolutie impotriva autoritatilor de la Bucuresti, care s-ar putea incheia cu sanctiuni precum ridicarea dreptului de vot.

Rovana Plumb a reamintit ca socialistii europeni au informat inca de saptamana trecuta presedintia UE, detinuta de Danemarca, precum si Comisia Europeana, si a precizat ca actiunile de acest gen vor continua.

Aceasta a subliniat ca, "daca derapajele democratice vor continua, este clar ca in cadrul PE se poate invoca art. 7 din tratat, care inseamna sanctiuni institutionalizate impotriva Romaniei".

Demersul Opozitiei nu a ramas fara ecou. Multi europarlamentari PDL, dar si lideri ai formatiunii au acuzat public Opozitia ca doreste raul romanilor si, mai mult, excluderea tarii din Uniunea Europeana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea