Social

#post tv #Comedy Central Extra #lansare TV

Un nou post TV in Romania

Postul TV Comedy Central Extra, care difuzeaza seriale originale, animatii si stand-up comedy, a fost lansat saptamana aceasta si in Romania.

Noul post TV Comedy Central Extra se bazeaza in special pe umorul din Statele Unite si Marea Britanie si emite in noua tari din Europa Centrala si de Est, potrivit unui comunicat al televiziunii.

In Romania, canalul Comedy Central Extra este poate fi urmarit in pachetele companiei de telecomunicatii Romtelecom si se afla in plina extindere a distributiei.

Reprezentantii spun ca postul Comedy Central Extra aduce "o culoare noua pe piata locala de televiziune", iar toate programele difuzate sunt subtitrate in limba romana.

La Comedy Central Extra, romanii pot urmari si una dintre cele mai populare emisiuni americane, "The Daily Show" cu Jon Stewart, care a castigat de 16 ori premiul Emmy. Show-ul este o emisiune comica si satirica despre stirile recente, mai ales din politica si din presa nationala.

Sursa foto: www.sky.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea