Social

#mall Titan # ParkLake #mall bucuresti

Un nou mall se deschide astazi! Ce branduri noi vei gasi

Prima zi de toamna ii scoate pe bucuresteni din case! Astazi, 1 septembrie, se deschide ParkLake, cel mai nou mall din Capitala, amplasat in cartierul Titan, a carui o investitie s-a ridicat la 180 de milioane de euro

“Vor fi deschise in jur de 160-165 de magazine (n.r.- din cele 220)”, dupa cum a declarat Ingo Nissen, managing director al Soane Sierra si responsabilul pentru proiectele de dezvoltare imobiliara in Romania, pentru economica.net.

Printre premiere, ca si chiriasi, se numara brandurile Forever 21, Play Park, Lanidor, Lynne si 4F.

in Park Lake se vor regasi si noi magazine ale H&M, Zara, Massimo Dutti, Oysho, Bershka, Stradivarius si Pull & Bear, Debenhams, Koton, LPP Group cu toate cele cinci branduri din portofoliu (Reserved, Mohito, SinSay, House si Cropp), Geox, Il Passo, Aldo, Piazza Italia, CCC, Swarovski, Splend'or, B&B, Douglas, Sephora, Yves Rocher, MaxiToys, Carturesti, WorldClass, Altex, Hervis, IPB si Lem’s. Nu vor lipsi nici magazinele de decoratiuni interioare, electrocasnice si aparatura Altex, Arsis sau Zara Home, cele de restaurante si cafenele Paul, Starbucks, Gloria Jean’s, Oro Toro, SaladBox, plus un cinematograf Cinema City si un nou hipermarket Carrefour (7.800 de metri patrati), al 11-lea din Bucuresti si al 30-lea din tara.

Circa 30% dintre magazinele care se vor deschide incepand de maine in ParkLake sunt branduri romanesti. Mallul are si 2.450 de locuri de parcare. in total, in cadrul centrului comercial vor lucra circa 2000 de angajati.

Obiectivul centrului comercial este sa genereze vanzari totale de 200 de milioane de euro (food si non-food). Principalul competitor al ParkLake este Mega Mall, dar in apropiere sunt si Bucuresti Mall si Sun Plaza.

Sursa foto: economica.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea