Social

#lockdown paste #klaus iohannis

Un nou lockdown de Paste in Romania? Raspunsul lui Klaus Iohannis

Numarul cazurilor noi de infectii cu coronavirus este in crestere alarmanta in ultimele saptamani, iar autoritatile au impus noi restrictii. Astfel, nimeni nu va mai putea circula dupa ora 22.00 fara declaratie pe propria raspundere si cu un motiv intemeiat. 

Numarul cazurilor noi de infectii a explodat, din cauza noilor tulpini ale coronavirusului, iar medicii spun ca suntem deja in valul trei al pandemiei. Presedintele Romaniei a declarat marţi că starea de alertă va fi prelungită. Preşedintele a asigurat însă că nu se are în vedere impunerea unei carantine naţionale de Paşti.

„Starea de alertă se va prelungi în această săptămână din cauza numărului relativ mare de îmbolnăviri. Restricţiile care sunt în vigoare vor fi păstrate, iar circulaţia pe timp de noapte, care este restricţionată acum de la ora 23, va fi restricţionată mai devreme, probabil începând cu orele 22.” a declarat Klaus Iohannis, marţi. Preşedintele a mai transmis că nu se ia în calcul introducerea unei carantine naţionale în perioada următoare.  „Pot să vă spun foarte clar că nu avem în vedere un lockdown de Paşti!” a anunţat preşedintele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea