Social

Un nou cutremur a avut loc in L'Aquila, Italia

Regiunea Abruzzo , confruntata cu replicile seismului de luni. Aseara, in L'Aquila , a fost resimtit un nou cutremur, de aproape 4 grade pe scara Richter, la doar patru ore dupa o alta replica .

Seismul de aseara a avut magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter, fiind cea mai puternica de la seismul de luni, care a avut magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter. Aceasta replica a fost inregistrata la ora 21.30 GMT, la doar cateva ore dupa o alta replica.

In urma cutremurului inregistrat luni in centrul Italiei 235 de persoane si-au pierdut viata si alte o mie au fost ranite. Dintre acestea 100 sunt in stare grava iar numarul lor este in crestere deoarece Protectia civila inca scoate victime de sub daramaturi.

Printre morti se afla si cinci romani, dupa cum au anuntat ieri reprezentantii Ministerului roman al Afacerilor Externe. Este vorba despre o femeie, gasita alaltaieri seara sub daramaturi, o familie formata din trei persoane din localitatea San Domenico, regiunea Abruzzo, si un minor, din aceeasi localitate. Potrivit estimarilor oficialilor romani, in Abruzzo se afla aproximativ 20.000 de romani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea