Social

# coronavirus capitala # coronavirus bucuresti #coronavirus

Un nou caz de coronavirus in Bucuresti. Al 14-lea in tara

Duminica dupa-amiaza a fost confirmat al doilea caz de coronavirus in Bucuresti. Este vorba despre o femeie in varsta de 42 de ani, care a intrat in contact cu barbatul din Capitala diagnosticat sambata cu Covid-19.

Femeia a fost plasata in carantina inca de sambata dupa ce s-a stabilit ca era unul dintre contactii barbatului. Aceasta urmeaza sa fie transferata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals. Este al 14-lea caz de coronavirus din Romania.

Raed Arafat a anuntat duminica in cadrul unei conferinte de presa care vor fi masurile de urgenta pentru prevenirea raspandirii virusului din China. Astfe, au fost interzise organizarea evenimentelor la care participa peste 1000 de persoane oriunde in tara. De asemenea, activitatile cu un numar mai mic de persoane pot fi interzise doar daca Directiile de Sanatate Publica din teritoriu stabilesc ca exista conditii care ar favoriza transmiterea virusului.

Sambata  a fost depistat primul caz de coronavirus, in Bucuresti, un barbat de 49 de ani. El a intrat in contact, dupa intoarcerea din Italia, cu 3 persoane, sotia, fiica sa si iubitul fiicei. Cei 3 contacti au fost plasati inca de ieri in carantina, iar astazi o femeie de 42 de ani, cel mai probabil e vorba de sotia sa, a fost depistata pozitiv cu coronavirus.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea