Social

#austria #serbia #nationala #fotbal #roman #maximilian nicu

Un neamt de origine romana, convocat la Nationala de fotbal

Un nou roman la Nationala. Selectionerul Victor Piturca l-a convocat pe mijlocasul Herthei Berlin, Maximilian Nicu , pentru partidele cu Serbia si Austria (prima pe 28 martie la Constanta si a doua, pe 1 aprilie la Klagenfurt ), chiar daca acesta nu a primit inca cetatenia romana.

Florin Prunea, directorul departamentului Relatii Internationale din cadrul FRF a anuntat astazi ca federatia l-a solicitat pe Maximilian Nicu de la echipa sa de club, precizand faptul ca jucatorul inca asteapta actele de dobandire a cetateniei romane.

Oficialul FRF a mai precizat si faptul ca nimeni nu poate spune cu siguranta daca Nicu va putea deveni cetatean roman cu acte in regula pana la ora jocului, insa ca toata lumea spera acest lucru.

Conform Realitatea TV, Maximilian Nicu s-a nascut pe 25 noiembrie 1982, in Germania. Mijlocasul de origine romana a evoluat in cariera sa pentru SpVgg Unterhaching, Erfurt, Wehen Wiesbaden, Wacker Burghausen, fiind achizitionat de Hertha in vara anului trecut in schimbul a 300.000 de euro, conform presei nemtesti. In acest sezon din Bundesliga, jucatorul a fost folosit in 22 meciuri si a marcat doua goluri.

Sursa foto : Prosport

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea