Social

Un "mortii ma-tii" rentabil si imun

Luati-va umbrela, atmosfera e incarcata. Un front cald, care te ia cu racori, vine dinspre Ghencea. Se inregistreaza descarcari nervoase si grindina de scuipati. Precipitatiile depasesc treizeci- treizeci si cinci de flegme pe metru patrat . In Giulesti ploua cu brichete . Mitica si hoardele barbare va prezinta vremea.

Desen de George Anghelescu

23 Mar 2008 Desen de George Anghelescu

Desen de George Anghelescu

23 Mar 2008 Desen de George Anghelescu

Barbarii nostri nu dau navala din exterior. Ei sint cazati chiar in inima tarii, in fibra ei musculara, si vin la batalie cu tramvaiul. Atunci cind obosesc sa dea cu pumnul si cu gura, dorm direct pe etosul zilei si se invelesc cu pasivitatea jandarmeriei.

Mai toti au copilarit pe maidane sau pe ramasitele unor familii explodate. S-au instruit in nesfirsite recreatii, punctate rar cu pauze de abecedar si des cu batai. S-au maturizat in tribalitatea urbana de dupa blocuri, s-au otelit in mardeli lipsite de idee si si-au sculptat caracterul cu impunsaturi de cutit.

Sloganul lor pitit dupa fular e revansa sociala, iar violenta cu sens unic e manifestul cel mai usor de silabisit.

 

Continuarea in Cotidianul

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea