Social

#militar roman #deces #kosovo

Un militar roman a decedat in Kosovo. In trecut a luptat in Irak si Afganistan

Plutonierul-adjutant Gabi-Victor Roman, aflat in misiune in Kosovo, a decedat luni, 14 martie, din cauza unor afectiuni medicale. Plutonierul, in varsta de doar 43 de ani a fost veteran al teatrelor de operatii din Irak si Afganistan.

Anuntul decesului a fost facut de Ministerul Apararii Nationale.

„O veste trista pentru Armata Romaniei

Plutonierul-adjutant Gabi-Victor Roman, aflat in misiune in Kosovo, a decedat, luni, 14 martie, din cauza unor afectiuni medicale.

In dimineata de 14 martie, subofiterul a acuzat stari de rau, insotite de ameteli, fiind internat de urgenta intr-un spital din Pristina. Cu toate eforturile echipei de medici, subofiterul a decedat in seara aceleiasi zile, cauza decesului fiind o embolie pulmonara acuta.

Plutonierul adjutant Gabi-Victor Roman se afla in teatrul de operatii Kosovo, din luna iulie 2021, intr-o misiune in cadrul KFOR, pe care urma sa o finalizeze in luna aprilie a acestui an.

Militarul, in varsta de 43 de ani, era angajat in M.Ap.N. din anul 2000, fiind veteran al teatrelor de operatii din Irak si Afganistan. Era casatorit si avea un copil.

Conducerea Ministerului Apararii Nationale isi exprima profundul regret pentru aceasta pierdere si transmite condoleante familiei indoliate”.

 FOTO: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea