Social

Un fugar minor a strabatut jumate de tara, la volan

Un pusti de 14 ani a reusit "performanta" sa traverseze jumatate de tara cu masina furata de la tatal sau, din Alba pana la Braila.

Pe drum, Cristian C., din localitatea Micesti, judetul Alba, elev in clasa a VII-a, a accidentat o fata in Buzau, a fentat mai multe baraje ale Politiei si a busit un autoturism al politiei. Cristian a fost capturat, duminica, de agentii de circulatie braileni, care l-au tras pe dreapta, impuscandu-i pneurile.
Sambata noapte, acesta a furat masina tatalui sau din garaj si, crezandu-se, probabil, in vreun joc pe computer gen " Need for Speed ", a pornit sa traverseze tara pe traseul Ploiesti, Bucuresti, Urziceni si Buzau, insotit de doi amici ai sai, de 18, respectiv 19 ani. Observand disparitia masinii, parintii minorului au anuntat Politia, iar autoturismul a fost dat in urmarire generala . La Buzau, pustiul a acrosat o fetita pe trecerea de pietoni si a accelerat, iar amicii sai, de teama ca ar putea infunda puscaria, au sarit din masina si au luat-o la sanatoasa, disparand fara urma.

CAUCIUCURI IMPUSCATE

Politistii buzoieni si-au anuntat colegii din Braila de accident. Oamenii legii au organizat filtre pe DN 2B, pentru a opri autoturismul pustiului. Soferul a ignorat semnalele politistilor si, fiindca sparsese filtrele, s-a organizat un alt blocaj, cu un TIR, in dreptul localitatii Traian. Observand de la distanta camionul pus de-a curmezisul drumului, pustiul a virat brusc pe un drum agricol spre o ferma. In disperare de cauza, politistii i-a impuscat micului cascador anvelopa din stanga-fata. Pustiul a incetinit, dar a mai busit o masina a politiei, dupa care a fost retinut. Baiatul s-a ales cu dosar penal si-o internare la spitalul de psihiatrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea