Social

Un fost subprefect si un general, candidatii PNT-CD la alegerile locale

Partidul National Taranesc Crestin Democrat ( PNT-CD ) si-a lansat, marti, candidatii pentru primariile de municipiu si pentru Consiliul Judetean in prezenta presedintelui acestei formatiuni politice, Marian Petre Milut.

Candidatul pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova este fostul subprefect din perioada 1996-2000, Leon Dumitru, iar fostul sef al politiei judetene din aceeasi perioada, Constantin Chirila, general in rezerva si avocat in baroul Prahova, vizeaza functia de primar al municipiului Ploiesti.

De asemenea, a fost prezentat si medicul Dan Gavrilescu, candidat pentru Primaria Campina. Programele electorale ale candidatilor contin proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii, atragerea fondurilor europene, eficientizarea tuturor celor cinci parcuri industriale din judet si asigurarea alimentarii cu gaze si apa potabila a tuturor localitatilor. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea