Social

#elicopter Republica Moldova # elicopter SMURD prabusit #elicopter smurd #smurd

Un elicopter SMURD s-a prabusit! Toti pasagerii au decedat!

Un elicopter SMURD s-a parbusit in aceasta dupa-amiaza in Republica Moldova, in satul Haragis, intr-o zona impadurita. Aparatul de zbor  s-a prabusit in timp ce se indrepta spre Cahul pentru a prelua un pacient. Patru oameni si-au pierdut viata!

„Elicopterul a cazut la padurea de la intrarea satului. S-au depistat patru cadavre. Trei sunt carbonizate. Oamenii legi cerceteaza cazul. Cred ca s-a prbusit din cauza negurii. Au intrat in padure, s-au lovit si au cazut. Nu putem spune cine sunt victimele. Durere mare. Cineva a incercat sa salveze pe altcineva, dar si-a pierdut viata. Erau imagini ingrozitoare. Am depistat bucati din cadavre. Rezervoarele au explodat de trei ori. Primul cadavru a fost scos inainte de bubuituri. Sunt vreo 40 de oameni la fata locului”, a declarat primarul satului Harai, raionul Cantemir, Iurie Balanuta.

„Confirm faptul ca s-a prabusit elicoperul SMURD in raionul Cantemir. Toti cei aflati la bord sunt decedati. Decizia de decolare si zbor apartine Autoritatii Aeronautice din Romania. Elicoterul se indrepta dupa un pacient la Cahul. Echipajul este completat de un pilot, copilot si asistent medical”, a declarat si viceministrul Sanatatii din Republica Moldova, Oleg Craciun, pentru publika.md.

Martorii prezenti la locul parbusirii elicopterului SMURD spun ca au fost socati de scena pe care au vazut-o. Oamenii sustin ca vazut parti de cadavru, dar si castile pilotului si ale copilotului.

”Am vazut o mana, un picior, castile pilotilor. Martorii au scos un pilot cu tot cu scaun, dar doi erau arsi. Sunt trei cadavre. Au cazut in marginea localitatii. Nu sunt victime printre locuitorii satului. Au cazut in padure. Nimeni nu a ramas in viata. Ploua tare. Politistii strang totul gramada. E strasnic. Aproape este stadionul. Nu cred ca pilotul a incercat sa aterizeze pe stadion. Elicoperul avea viteza, dar a zbura normal. Vantul e moderat acum, nu e puternic”, a declarat un martor pentru aceeasi sursa


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea