Social

#droguri #drogat #plaja #litoral #politie #autoritati

Un drogat pe zi prins vara pe litoral

Un drogat pe zi este depistat pe litoral in timpul sezonului estival. De la inceputul verii, peste 100 de consumatori de stupefiante au fost prinsi la mare de politistii Antidrog, care in dese randuri primesc ajutor de la jandarmii ce patruleaza in statiuni.

In luna august a fost activitate sustinuta in satele 2 Mai si Vama Veche, unde euforia alcoolului se impleteste cu cea a drogurilor, dand consumatorilor stari paradoxale. Doi frati din Harghita, Borbely (21 ani) si Tanko C. (18 ani), stateau pe lumina langa o terasa de pe plaja si invarteau intr-o oala mancarea pe ziua respectiva: „supa” de canabis si lapte. In bagaje aveau seringi folosite, o pipa de sticla si o punga cu canepa pe care o recoltasera de pe camp, unde crestea cultivata special de consumatori.

De pe suprafata de 350 metri patrati, oamenii legii au recoltat 70 kg canepa, vegetatie folosita de turisti la prepararea substantelor halucinogene .

Cititi restul articolului in Gandul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea