Social

#decor de poveste #design interior

Un decor de poveste realizat cu produsele AA Design Interior

Este momentul in care majoritatea ne adunam cu familia si prietenii pentru a sarbatori sfarsitul acestui an, cu bune, cu rele, asa cum a fost el. Te straduiesti sa gatesti mancaruri bune, dulciuri ce se topesc in gura si casa ta miroase extraordinar atunci cand vin musafirii. Dar trebuie sa si arate extraordinar. Desigur nu oricine isi permite in fiecare an sa schimbe toate decoratiunile de Craciun, insa unele modificari poti face si nici nu trebuie sa cheltui sume exorbitante.

 

Mereu iti doresti sa-i impresionezi pe cei dragi de sarbatori, fiindca cine stie cand ii mai vezi. Te implici pana la cele mai mici detalii. AA Design Interior te poate ajuta cu mici modificari pe care le poti face de sarbatori, care sigur vor fi remarcate si admirate de cei dragi.

Decoratiuni de Craciun

Daca aveti copii sau pur si simplu oameni mari in familie carora le sclipesc ochii cand vad decoratiuni de Craciun, sigur se vor bucura sa fie zilnic intampinati pe hol de omul de zapada Edmond. Are joben, un fular colorat, manusi si cizme si chiar si un pulover crosetat. Pe pulover are un model simpatic cu un cardinal rosu.

Pernele decorative cu motive de Craciun nu trebuie sa lipseasca. Regasesti pe site perne cu imprimeuri deosebite, fiecare spunand o poveste. Alege una cu Mos Craciun in prim plan, pregatindu-se sa viziteze copiii unui sat avand sacul de cadouri in spate. Alta varianta ar fi perna ce are in prim plan un brad decorat si o vulpe ce vrea sa fure o soseta din cosul cu cadouri. Nu uita si de o patura decorativa ce nu numai ca va imbogati atmosfera de sarbatoare, dar sigur se va cuibari cineva sub ea fiind pufoasa, usoara si calduroasa. Adauga usilor din casa si cate un opritor de usa in forma de Mos Craciun care sa-i pofteasca pe invitati inauntru sau pe cel ce are imprimat un felinar rosu. Felinarul are flacara luminata discret de un bec LED, facand casa ta primitoare si calduroasa. Pe aa-design-interior.ro regasesti mai multe decoratiuni.

Dar dupa sarbatori ce faci?

Daca te-ai cam plictisit de mobila din casa, daca e veche sau zgariata, o poti schimba complet cu un autocolant mobila. Iar in cazul peretilor adaugarea unui fototapet este mult mai rapida decat vopsirea lor si poti face schimbari spectaculoase. Alege cele cu peisaje din natura daca vrei sa te simti zen in casa ta. Daca ai o casa moderna, un fototapet din categoria design s-ar putea sa-ti placa. Regasesti si modele 3D, atat de realistice, incat pot pacali pe oricine.

Daca in schimb ai o casa rustica sau decorul e predominat clasic, natural, in tonuri calde si pamantii, fototapete ideale ar fi cele cu aspect de piatra sau lemn. Totodata acestea se potrivesc si stilului industrial. Cat timp sunt copiii la scoala le poti face o mega surpriza. Alege de pe site un fototapet cu personajele lor favorite si lipeste-l in camera lor. Poti gasi fototapet cu Cars, Winnie the Pooh, Mickey si prietenii sai, Frozen, Nemo si Dory, Mica Sirena, printese Disney, Tinker Bell si altii.

Descopera pe aa-design-interior.ro numeroase lucruri cu care poti face imbunatatiri in casa ta, la preturi accesibile.

Contact:

office@aa-design-interior.ro

Sursa foto: www.aa-design-interior.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea