Social

#italia #spital #accident

Un baietel roman a murit in Italia plimbat intre trei spitale

Un baietel de numai patru ani din orasul Messina, Italia, a fost plimbat intre trei spitale dupa ce a suferit un accident rutier . Nici una dintre unitatile sanitare din oras nu l-a internat si micutul a murit.

Baietelul a fost victima unui accident intr-o intersectie din centrul orasului. Starea micutului Mirko nu parea grava, dar femeia de 54 de ani care conducea automobilul Renault Twigo implicat in accident, l-a dus pe baiat la spital.

Medicii au constatat ca victima avea leziuni cerebrale, dar nu l-au internat pe motiv ca nu au nici un pat liber. Baietelul a fost plimbat la inca doua spitale care au refuzat tratamentul pe acelasi motiv.

Copilul a fost trimis apoi cu elicopterul la un spital din Catania , dar a murit in timpul transportului, informeaza Realitatea.net.

Procuratura italiana a deschis o ancheta pentru a determina daca intarzierea tratamentului a contribuit la moartea micutului. Femeia care conducea autovehiculul a fost pusa sub acuzare pentru omor din culpa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea