Social

#baiat #copil #puternic #guiness book

Un baietel roman a fost recunoscut de Guiness Book drept cel mai puternic din lume

Cel mai puternic baietel din lume, romanul Giuliano Stroe, a fost onorat cu recunoasterea meritelor sale in celebra Guinness Book of World Records.

Micutul de 5 ani i-a impresionat pe expertii "cartii recordurilor", care i-au dat titlul oficial de "cel mai puternic copil din lume".

Giuliano a devenit vedeta pe Youtube prin filmulete in care isi arata indemanarea si forta intretinute cu antrenamente alaturi de tatal lui, Iulian Stroe. Micutul locuieste in Italia alaturi de parinti si trei frati mai mici.

"Eu insumi m-am antrenat foarte mult toata viata. El nu are voie sa faca exercitii pe cont propriu . E doar un copil. Daca oboseste, mergem si ne jucam", a explicat Stroe, citat de Gandul.

Pasiunea lui Giuliano nu-l expune pericolelor sustine tatal sau. In afara de preocuparile obisnuite ale unui copil de varsta lui, micutului ii plac mult aplauzele primite dupa un exercitiu dificil.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea