Social

#turkish airlines #prabusire #amsterdam

Un avion s-a prabusit pe aeroportul din Amsterdam

Un avion al companiei turkish airlines s-a prabusit pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. La bordul avionului care venea de la Istanbul erau 135 de persoane. Cel putin 50 de pasageri au scapat cu bine in urma accidentului aviatic.

Aeronava turca, un Boeing 737, s-a rupt in trei la impactul cu solul in timpul aterizarii. Un martor ocular a spus ca a vazut circa 80 de persoane parasind avionul, conform televiziunilor olandeze.

Motorul avionului s-a desprins de el, coada s-a desprins si o aripa este rupta. Accidentul s-a produs langa autostrada A9, care leaga Rotterdam de aeroportul Schiphol, informeaza realitatea.net.

Circulatia pe aeroport a fost intrerupta complet si nu se cunoaste inca numarul victimelor. Aeronavele Turkish Airlines au fost Turkish Airlinesimplicate pana acum in alte noua accidente aviatice.

 

Update:

Televiziunile olandeze sustin ca cel putin un om a murit si ca exista 20 de raniti. Ministrul turc al Transporturilor sustine ca accidentul nu s-a soldat cu nici un mort .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea