Social

#litoral #vara #distractie

Ultimul weekend de vara pe litoral

Plajele romanesti sunt preferate de cei mai multi dintre turisti si in acest sfarsit de saptamana, in ciuda preturilor mari practicate de hotelieri.

Turistii au luat cu asalt statiunile de la malul Marii Negre in ultima saptamana de august, desi preturile la cazare scad abia de la 1 septembrie. Formula 1 pe apa, Campionatul National de Iahting, muzica populara si arta armaneasca sunt cateva dintre evenimentele care vor anima litoralul in acest weekend.

Mii de turisti au ajuns pe litoral inca de ieri-dimineata, ca sa profite de ultimele zile de vara. Multi dintre acestia au fost insa atrasi de evenimentele care au loc in acest weekend.

„In seara asta ( vineri seara, n.r.) canta Shaggy, am venit la concert de la Targoviste. Dar ma intereseaza si concursul de barci", a spus Iulian Manu, care a ajuns ieri la mare impreuna cu prietenii.

Formula 1 pe apa, cel mai asteptat eveniment sportiv al verii

Competitia de pe Lacul Siutghiol, Class 1 Romanian Grand Prix , echivalentul pe apa al curselor de For­mula 1, este cel mai important eveniment al sfarsitului de saptamana.

Continuarea in Adevarul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea