Social

Ultimul truc inventat de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este noul rege al fotbalului mondial. Si asta fara niciun fel de indoiala, mai ales dupa sezonul fulminant de la Manchester United. Lasand la o parte trofeele si medaliile din vitrina personala, titlul de campion al Angliei si succesul extraordinar din finala Ligii Campionilor, mijlocasul a impresionat pe absolut toti iubitorii sportului rege prin evolutiile sale de exceptie.

Chiar daca este aspru criticat de adversari , si asta pentru ca are „prostul” obicei sa ceara fault la fiecare atac asupra sa, „diavolul” a replicat ferm: „Niciun fundas nu ma lasa in pace, sunt tinta lor permanenta la fiecare meci”. Si aici are dreptate. Cu toate ca este mereu marcat de cel putin doi jucatori, portughezul nu are nicio problema in a face legea pe teren. Biciclete , sprinturi interminabile, suturi puternice, pase de geniu si lovituri libere care lasa portarii cu gura cascata. Cam astea sunt calitatile mijlocasului. Calitati pe care vrea sa le puna in practica si la turneul final, pentru a incununa sezonul cu un nou succes european, de data aceasta in tricoul Portugaliei.

In prima etapa de la EURO 2008 nu a reusit sa isi treaca numele pe tabela. Daca turcii au scapat salvati de bara, cehii au simtit pe propria piele ce poate starul protughez. Sutul sau puternic l-a lasat masca pe Cech, iar lusitanul nu are de gand sa se opreasca aici. Asta a dovedit-o din plin la antrenamente, acolo unde fotbalistul a avut timp sa breveteze noi inventii , trucuri care il vor ajuta sa treaca spectaculos de adversari. Pentru a va convinge, vedeti imaginile de mai jos.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea