Social

#canicula #ploaie #temperaturi #meteo #prognoza

Ultimele zile ale saptamanii, intre canicula si ploi

Canicula si-a intrat in rol in aceasta perioada. Dupa ce toata tara a avut de infruntat ploile din ultima perioada, odata cu ultimele zile caldura si-a reintrat in drepturi, ajungand in majoritatea tarii la valori care trec de valoarea de 35 de grade, de inceput de canicula.

Temperaturile vor ajunge la valori ridicate, chiar si pana la 37 de grade in mai toata tara, maximele urmand a fi inregistrate insa in zonele de campie. Potrivit Realitatea TV, astazi vor fi 35 de grade in Campia Romana , arsita continuand si vineri, mai ales in zonele de est si sud-est.

Desi pentru acest sfarsit de saptamana , in anumite zone ale tarii, au fost anuntate ploi, in alte zone, precum Lunca Dunarii si Baragan, vor fi inregistrate temperaturi chiar si de 37 de grade.

Ploile vor veni mai ales in vestul tarii si in zona de munte, in ultimele doua zile ale saptamanii. In restul tarii vremea va ramane calda, cu ploi slabe si de scurta durata, inregistrate mai ales in timpul noptii.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea