Social

#atelier dezvoltare personala #atelierele #workshop #dezvoltare personala #atelier

Ultimele locuri disponibile si mai putin de o saptamana pana la debutul seriei de workshop-uri pentru implinire personala, AtelierEle

Gandit ca un proiect de educatie after-work pentru femeia moderna, dornica sa se autodepaseasca, AtelierEle reuneste specialisti cu o activitate remarcabila si persoane publice indragite ce isi propun sa impartaseasca experienta profesionala si personala asupra a patru teme esentiale: Stil de viata sanatos, Stil personal, Antreprenoriat, Sarcina si ingrijirea nou-nascutului. Fiecare din cele patru workshop-uri este compus, la randul sau, din patru sesiuni , desfasurate saptamanal, intre orele 18.30 si 21.00.

Andreea Marin, Cori Gramescu (trainer si consultant in nutritie), Alina Antohe (consultant in nutritie), Thea Haimovitz (speaker motivational) isi propun sa configureze impreuna un drum de urmat in ceea ce priveste stilul de viata sanatos si silueta ideala. Workshop-ul Traieste Sanatos va avea loc in fiecare zi de luni din noiembrie (3, 10, 17, 24 noeimbrie), la Mall Promenada, etaj 1.

Expertii AtelierEle care iti vor desavarsi stilul personal, impartasindu-ti din experienta bogata in domeniul modei si al frumusetii sunt: Alin Galatescu (analist de moda), Dana Sota (Beauty adviser), Thea Haimovitz (Beauty adviser), Raluca Luca (Make-up artist), Liviu Livezeanu (Hair-stylist in echipa La Mignonne). Workshop-ul Stil Personal se va desfasura in fiecare zi de marti a lunii noiembrie (4, 11, 18, 25 noiembrie) in zona AtelierEle, de la etajul 1, din Mall Promenada.

Miercuri este ziua dedicata sfaturilor de parenting, workshop-ul Bine ai venit pe lume! avandu-i drept speakeri pe: Anca Serea (Prezentatoare TV si mama a 4 copii), Prof.Univ.Dr Dan Mircea Enescu (Managerul Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu), Anda Pacurar (Psihoterapeut), Simona Cotorobai (Psihoterapeut), Prof. Dr. Simona Maria Vladica (Psiholog), Georgeta Musat (Moasa, formator si specialist alaptare), Rodica Naniu-Ursu (Conf. Univ. Dr., mamica Mariucai si a lui Cosmin) si Madalina Zvonaru (mamica lui David si a lui Tudor).

Lectiile de antreprenoriat feminin vor fi predate de trei experti in business, la sala de conferinte a hotelului Golden Tulip Victoria, pe parcursul a patru intalniri saptamanale, desfasurate pe 6, 13, 20 si 27 noiembrie. Mihaela Feodorof (Executive Coach&Business Consultant), Mirela Iovu (Vicepresedinte CEC Bank) si Marius Focsa (Business Consultant & Managing Partner Chronax) vor atinge cele mai importante probleme cu care se confrunta femeile cand au o idee de afaceri si te vor invata sa-ti exploatezi intregul potential pentru a-ti indeplini visul.

Inscrierile se pot face pe website-ul atelierele.ro, iar taxa de participare pentru toate cele patru intalniri din cadrul unui workshop este de 200 RON.

Data limita pentru inscrieri este 31 octombrie.

AtelierEle este un proiect ele.ro si ACT Public Relations

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea