Social

UEFA va studia cazul depunctarii Stelei dupa scandalul "valiza"

Secretarul general al UEFA, David Taylor, a anuntat, vineri, ca membrii comisiei disciplinare a Forului European vor studia cazul in care este implicat clubul Steaua, dupa ce FRF a sanctionat formatia vicecampioana pentru ca a vrut sa ofere o suma de bani jucatorilor de la "U" Cluj, informeaza AFP.

"Exista un al treilea caz, in care va fi luata in discutie situatia clubului Steaua Bucuresti . Analiza Comisiei de Disciplina se va face in scurt timp, dar nu pot sa spun o data", a afirmat David Taylor, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Basel.

UEFA a exclus deja cluburile FC Porto si TSKA Sofia din editia viitoare a Ligii Campionilor, primul in urma unei tentative de coruptie, iar formatia bulgara nu a primit licenta din partea Federatiei.

Steaua Bucuresti s-a calificat in turul III preliminar a Ligii Campionilor, iar Federatia Romana de Fotbal a sanctionat clubul cu o penalizare de sapte puncte, dupa ce s-a considerat ca Gigi Becali a vrut sa ofere bani jucatorilor de la "U" Cluj pentru a obtine victoria in partida cu CFR Cluj, in ultima etapa a campionatului.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea