Social

#euro profit uefa

UEFA a facut un profit de 250 de milioane de euro de pe urma EURO 2008

Campionatul European de fotbal din Austria si Elvetia a generat un profit de 250 de milioane de euro pentru UEFA, a anuntat, astazi, forul european. UEFA a precizat ca banii vor fi folositi pentru a finanta proiectele legate de juniori, competitiile feminine, arbitraj, programe de antrenorat si costuri administrative.

Ofiterul care s-a ocupat de organizarea evenimentului, Martin Kallen, a spus ca in comparatie cu turneul final din 2004 din Portugalia, cel din 2008 a generat un profit mai mare aproape in toate domeniile. Printre aspectele negative ale Campionatului European s-au numarat vremea nefavorabila de la sartul turneului, dar si pe care s-au vandut bilete pentru meciurile competitiei.

Aproximativ 1,7 milioane de cereri pentru bilete au fost anulate pe motiv ca ar avea legatura cu piata neagra inainte de startul turneului, la care s-au adaugat alte 1.300 de bilete anulate pe durata competitiei. "E clar ca piata neagra a biletelor ramane o problema grava.

In ciuda tuturor eforturilor noastre, multe bilete au ajuns la speculanti. Va trebui sa analizam mai bine si sa gasim soluti pentru ca in viitor acest lucru sa nu se mai intample", a spus Martin Kallen. Campionatul European s-a desfasurat in perioada 7-29 iunie, in Austria si Elvetia, si a fost castigat de Spania.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea