Social

#scandal #comisie #corespondenta #ludovic orban #elena udrea

Udrea i-a trimis scrisoare lui "Organ"

Disputa dintre Elena Udrea si comisia parlamentara de ancheta a ajuns la faza scrisorilor catre “Organ”. Ministrul Turismului l-a botezat “Organ” pe Ludovic Orban, seful comisiei care o ancheteaza, atat la adresa destinatarului de pe plicul trimis spre comisie, cat si in textul scrisorii continute de plic.

Sefa Turismului l-a botezat ieri pe liberalul Orban, odata cu scrisoarea prin care reclama anumite aspecte care “fac improprie functionarea comisiei de ancheta”, dupa cum noteaza Evenimentul Zilei. Scrisoarea a fost prezentata comisiei de presedintele interimar Nicolae Banicioiu (PSD), care a refuzat sa ii dea scrisoarea respectiva uneia dintre angajatele Cabinetului.

Respectiva secretara sustinea ca ca a fost sunata de la Registratura Camerei si a fost trimisa sa retraga acest document pentru remedierea unei greselii care viza numele lui Ludovic Orban,
care fusese scris gresit pe plic. Banicioiu a precizat insa ca nu poate instraina corespondenta comisiei, care vine acolo direct pe adresa membrilor comisiei.

Potrivit EVZ, Deputatii i-au cerut secretarului general al Camerei sa ancheteze contextul si persoanele implicate in acest incident. Roberta Anastase a sustinut ca initiativa retragerii documentului i-a apartinut secretarei, care ar fi primit un telefon de la Ministerul Turismului . Ulterior, chiar Udrea a transmis scrisoarea la Registratura cu numele corect si si-a cerut scuze.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea