Social

UDMR este nemultumit de aliante si de guvern

Presedintele UDMR, Marko Bela, si presedintele executiv al uniunii, Kelemen Hunor , s-au declarat ingrijorati de aliantele pe care o serie de partide politice le fac impotriva candidatilor proprii, dar sunt nemultumiti si de guvernul din care fac parte.

Kelemen Hunor a catalogat, joi, la Cluj-Napoca, drept "alarmanta" alianta de la Targu-Mures si de la Satu Mare, pe care au realizat-o PD-L, PSD si PRM impotriva candidatului UDMR la primarie. Presedintele executiv al UDMR a adaugat ca Emil Boc se declara un mare adversar al PSD, insa PD-L si PSD "au radacini comune, in FSN", iar atunci cand situatia o cere, cele doua formatiuni isi regasesc aceste radacini comune.

Liderii UDMR sunt nemultumiti si de guvernul din care fac parte, in special in ceea ce priveste problema descentralizarii. Marko Bela a spus ca executivul a adoptat o lege cadru, dar ca lucrurile s-au oprit la acest nivel si niciun minister nu a elaborat vreo strategie in aceasta directie. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea