Social

UDMR acuza alianta PSD-PRM

Presedintele UDMR, Marko Bela, a atras atentia marti la Bucuresti asupra aliantelor realizate de unele partide politice din teritoriu, nominalizand si Muresul, in ideea castigarii cat mai multor functii la nivel local in dauna UDMR. Liderul maghiar considera ca aceste aliante   sunt un fenomen bizar si, totodata, primejdios categorisindu-le ca „monstruoase coalitii”.

„Intre PSD, PD-L, respectiv PRM s-au facut aliante cu scopul fatis de a se uni impotriva UDMR, impiedicand astfel ca Uniunea sa obtina posturi de primari sau de presedinti de consilii judetene . In judetul Mures aceasta monstruoasa coalitie s-a si constituit, dar se contureaza si in judetul Satu Mare.

Votul etnic mai exista, dar noi nu dorim sa perpetuam aceasta situatie, in schimb aceste partide, prin intoarcerea lor la trecut, ii obliga pe alegatori sa voteze etnic”, a precizat Marko Bela. Liderii celor trei partide care au fost acuzate de promovarea votului etnic, neaga in totalitate aceasta idee si sustin ca de fapt chiar UDMR ar incuraja votul etnic. (continuarea in Zi de Zi)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Zi de Zi

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea