Social

#diplomati #romania #ucraina #bucuresti #kiev

Ucrainienii ar vrea sa expulzeze doi diplomati romani

Doi diplomati romani expulzati de la Kiev. Acesta este, conform unui oficial ucrainean, raspunsul cel mai potrivit la scandalul de spionaj care se desfasoara in aceste zile la Bucuresti, in urma caruia doi diplomati ucrainieni de la Ambasada de la Bucuresti au fost nevoiti sa se intoarca la Kiev.

Autoritatile ucrainiene spun ca singurul care are atat sarcina, cat si puterea de a reactiona oficial in acest scandal de spionaj este presedintele Ucrainei, Viktor Iuscenko . Si conform declaratiilor sefului comisiei parlamentare ucrainene pentru securitate si aparare, cel mai potrivit raspuns care ar putea veni din partea Kievului in acest caz ar fi expulzarea a doi diplomati romani care se afla in prezent in Ucraina.

La inceputul acestei luni atasatul militar ucrainean la Bucuresti si consilierul sau au fost chemati inapoi la Kiev. Conform declaratiilor oficiale atasatul militar al Ambasadei ucrainene de la Bucuresti nu a fost expulzat, ci a fost declarat persona non grata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea