Social

UCM Resita va juca returul acasa

Jucatorii echipei UCM Resita vor juca pe teren propriu retur cea de-a doua mansa a finalei Cupei Challenge, impotriva austriecilor de la Alpla Hard.

Resitenii au castigat anul trecut finala Challenge Cup , la Drammen, in Norvegia. Atunci fusese 26-26 la Resita, si romanii nu aveau prea multe sperante de la retur, dar s-a terminat cu bine.

“Norvegienii erau deja pregatiti de sarbatoare. Mesele erau puse, sampania era la gheata, berea astepta sa curga. Le-am incurcat insa planurile si am castigat trofeul dupa ce am terminat tot la egalitate, 36-36”, a declarat incantat antrenorul Aihan Omer .

Tehnicianul echipei noastre este foarte fericit ca elevii sai vor juca anul acesta in fata propriilor suporteri.

“E altceva cind evoluezi pe terenul tau. Presiunea va fi mai mare, dar o scoatem noi la capat “, a declarat Omer.

In acelasi timp, Bojan Butulja, jucatorul UCM, este convins ca trofeul va ramane in Romania. “E greu sa ne bata cineva la Resita. Trebuie sa facem un meci bun in Austria ca sa nu avem emotii", a punctat sarbul.

Si patronul clubului, Adrian Chebutiu, este sigur ca titlul va ramane in posesia jucatorilor nostri: “Resita a trecut de cel mai greu adversar in semifinale. Austriecii de la Alpla Hard nu sunt mai tari decit Benfica Lisabona . Trofeul va ramine in Romania”.

Alpla Hard este o echipa puternica

Austriecii s-au calificat in finala, trecand pe rand de Academica Maia (Portugalia), Granitas Kaunas (Lituania), Slaga Doboj (Bosnia) si Pfadi Winterthur (Elvetia) si sunt foarte puternici pe teren propriu.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea