Social

#timisoara #ucigas #adrian cocoana

"Ucigasul cu Ferrari" liber in continuare, victimele au vietile distruse

La un an de la accidentul provocat de Adrian Cocoana , "ucigasul cu Ferrari" se bucura de lux si libertate, in timp ce victimele lui sufera in continuare.

Cocoana a stat o perioada scurta in arest, dar, dupa ce avocatii lui au stramutat cazul la Craiova, el a fost eliberat si amana procesul prin toate mijloacele posibile.

La volanul unui bolid Ferrari cu viteza de peste 100 km pe ora, Cocoana a intrat in urma cu un an pe contrasens si a lovit un taxi, apoi a intrat pe trotuar unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja si a ranit-o pe prietena lui.

Dupa anularea permisului de conducere, Cocoana si-a gasit o alta distractie care ii urca nivelul de adrenalina . El si-a cumparat din Germania o salupa cu care a fost vazut plimbandu-se pe canalul Bega , informeaza Adevarul.

Procurorii DNA au anuntat in urma cu cateva luni ca vor ancheta posibilul caz de coruptie in justitie care a dus la eliberarea ucigasului, dar cazul nu a inaintat cu nimic.

Mama lui Lucian Reja sufera in continuare dupa moartea fiului ei, al carui ucigas se bucura de libertate. O alta victima a lui Cocoana este Mircea Predut, soferul taxi-ului accidentat.

Parchetul i-a retinut masina ca dovada pentru procesul care se amana in continuarea. Autovehicul, achizitionat in leasing, se afla si astazi in custodia politiei, iar Predut trebuie in continuare sa plateasca ratele pentru masina pe care nu o poate folosi.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea