Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

TVR are un nou Consiliu de Administratie

Camerele reunite ale Parlamentului au aprobat, astazi, in sedinta comuna, membrii avizati de Comisiile de cultura pentru structura noului Consiliu de Administratie (CA) al Societatii Romane de Televiziune ( SRTv ), cu exceptia membrului supleant Cristian Topescu care a decis sa se retraga. Plenul Parlamentului i-a votat pe membrii CA al SRTv avizati de Comisiile de cultura cu 234 de voturi pentru din totalul de 250 de voturi exprimate. Camerele reunite ale Parlamentului i-au aprobat ca membri titulari ai CA al SRTv pe Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR),Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si marian voicu (reprezentant al angajatilor SRTv). Camerele reunite ale Parlamentului l-au aprobat pe Valentin Nicolau ca membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA) in locul ramas vacant in urma decesului lui Ralu Filip. Plenul Parlamentului l-a votat pe Valentin Nicolau cu 230 de voturi pentru si 20 de voturi impotriva. Parlamentul a mai decis ca presedintele director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) sa fie ales luni, dupa numirea tuturor membrilor Consiliului de Administratie (CA) al Televiziunii Romane. "Din pacate, au intarziat propunerile pentru CA al TVR ale PD si Presedintiei. Propunerile au fost oarecum surprinzatoare si, in plus , cei doi reprezentanti nici nu erau de gasit", a afirmat senatorul Adrian Paunescu, presedintele Comisiei pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa, care a cerut ca presedintele sa fie ales luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea