Social

Tutea pe audiobook

„Vorbe memorabile” de Petre Tutea este unul din ultimele audiobook -uri lansate de Humanitas Multimedia. CD-ul este o compilatie de citate din opera filosofului roman. Din punct de vedere al ascultatorului asta se traduce prin „nu conteaza daca n-ai fost atent cateva secunde/minute”, ceea ce nu se poate spune despre romanele, povestirile, eseurile transpuse in format audio.

Acest material poate fi usor ascultat atunci cand esti ocupat cu altceva si cum, un posibil public-tinta al audiobook-urilor il reprezinta soferii, CD-ul poate fi un perfect insotitor al timpului petrecut in trafic.

„Pentru cei care l-au vazut pe Tutea la televizor raspunzand intrebarilor puse de acei care stiau cine e Tutea si cat de personal se exprima, acele emisiuni vor ramane pentru totdeauna in mintea si sufletul lor, prin uimirea si fascinatia care te copleseau cum il vedeai si ascultai”, spune Valentin Uritescu , actorul care citeste din opera filosofului pe CD.

Si vocea lui Uritescu aduce cumva cu vocea acelui batran bolnav, dar fericit din interviurile televizate de la inceputul anilor ’90.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea