Social

#candidati #pnl #pd-l #alegeri #primarie #voinesti

Turul doi cu PNL si PD-L la primaria din Voinesti

Candidatii PD-L si PNL din comuna ieseana Voniesti au intrat in cel de-al doilea tur al alegerilor locale, dupa ce la alegerile de duminica nici un candidat nu a reusit sa obtina 50% plus unu dintre voturi.

La primul tur de scrutin, Mihai Lungu (PD-L) a obtinut 1.184 de voturi in timp ce contracandidatul acestuia, Gheorghe Dobreanu (PNL), a obtinut 1.006 voturi, informeaza NewsIn.

Potrivit Biroului Electoral de Circumscriptie, la urne s-au prezentat 50,9% din cele 4. 607 de persoane cu drept de vot . La alegerile din luna iunie, candidatul PSD Neculai Ivascu a murit in ziua votului insa, cu toate acestea, el a fost ales primar de sateni.

Ulterior, Biroul Electoral Central l-a desemnat primar pe candidatul PNL Gheorghe Dobreanu, desi acesta pierduse alegerile la o diferenta de 23 de voturi fata de social-democrat. Liberalul a parasit functia dupa putin timp, Consiliul Local numind la conducerea primariei pe Mihai Lungu (PD-L). 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea