Social

#bloc diamant muta #diamantul muta tara

Turnul in forma de diamant se "muta" in alta tara

"Diamantul", turnul de 200 de metri ce trebuia amplasat in centrul Bucurestiului , ar putea fi mutat intr-o alta tara din Europa de Est .

Paul Ionescu , director de dezvoltare in cadrul Smartown Investments (partea romana ce urma sa fie implicata in proiect), a declarat ca grupul roman a ajuns la concluzia ca un astfel de turn nu poate fi realizat in Bucuresti, informeaza Romania libera.

"Noi nu credem sa aiba o sansa. Cel mai greu de obtinut ar fi toate autorizatiile necesare. Nu il vad pe primarul care sa spuna da", a spus Paul Ionescu. La randul sau, directorul companiei Smartown, Meni Bar Menachem, a declarat ca ia in calcul varianta sa mute "diamantul" intr-o alta tara din Europa de Est, dat fiind faptul ca a investit bani in acest proiect.

"Noi am vrut altceva pentru Bucuresti, a fost mai mult un test, am vrut sa vedem ce poate oferi Zaha Hadid pentru Bucuresti". Reprezentantii partii romane mai afirma ca au existat discutii cu firma arhitectei Zaha Hadid pe tema construirii blocului, dar sustin ca totul a ramas la stadiul de proiect.

"A fost o discutie mai veche, de anul trecut. Conducerea societatii noastre a vorbit cu cei de la Zaha Hadid Architects pentru realizarea unui bloc. Cand ne-au prezentat acest turn de 200 de metri, ni s-a parut o propunere foarte futurista..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea