Social

#sarcin Andreea Marin #vedete intern #andreea marin #Tuncay Ozturk

Tuncay Ozturk face primele declaratii despre sarcina Andreei Marin

De curand Andreea Marin a surprins prin tinuta adoptata, care ii scotea la iveala o burtica de gravida. Hainele lejere au trezit rapid suspiciuni in randul fanilor.

Sotul Andreei Marin, Tuncay Ozturk, marturisea cand s-a casatorit ca Andreea Marin ca isi doreste foarte mult sa devina tata, cat mai repede posibil.

Fizioterapeutul turc iubeste foarte mult copiii, si a dovedit acest lucru atat in prezenta nepotilor sai, cat si alaturi de Violeta, fiica Zanei din casatoria cu stefan Banica junior.

Visul de a deveni tatic se pare insa ca mai are de asteptat, dupa cum a declarat acesta pentru libertatea.ro: "din pacate, nu este adevarat". Acesta a afirmat ca tinutele lejere purtate in ultima vreme de Andreea Marin nu au nicio legatura cu o posibila sarcina.

In urma cu aproximativ un an, Tuncay si Andreea Marin au devenit parinti, dar unii spirituali, ai baietelului unui conational de-al fizioterapeutului turc, adauga libertatea.ro.

Sursa foto: stirisociale.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea