Social

#cancer de colon #senat #radu vasile #citostatice #deces Radu Vasile #inmormantare Radu Vasile

Trupul neinsufletit al lui Radu Vasile va fi depus astazi la Senat

Trupul neinsufletit al lui Radu Vasile, care a murit in noaptea de marti spre miercuri, va fi depus astazi, incepand cu ora 12.00, pana vineri, ora 10.00, la Senat. Persoanele care vor sa isi ia ramas-bun de la fostul premier pot veni la Senat, deoarece accesul este nerestrictionat, a declarat Dan Mihalache, secretar general adjunct al Senatului.

Fostul premier Radu Vasile va fi inmormantat vineri, la ora 14.00, la Cimitirul Bellu, langa fostul lider taranist Corneliu Coposu.

Radu Vasile a murit la varsta de 71 de ani, dupa o lunga lupta cu un cancer de colon, cu care a fost diagnosticat in anul 2010. Desi a urmat numeroase tratamente atat in tara, cat si in strainatate, Radu Vasile a suferit niste complicatii dupa un tratament puternic cu citostatice.

"Tata a plecat linistit dintre noi", a spus fiul fostului premier, care a cerut presei sa respecte momentul greu prin care trece familia sa in aceste momente.

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea