Social

Trupa ASIA, falimentara

ASIA este o trupa cu o istorie zbuciumata si nabadaioasa in acelasi timp. Scandalurile dintre cele patru fete au facut, deseori, deliciul presei. Reprosurile, injuriile pe care si le-au adus, cit si povestile de dragoste tumultuoase traite de ele, cu tradari, impacari, urmariri, au fost citite, pe nerasuflate, de fanii frumoaselor domnisoare. Insa, se pare ca sansa nu le-a suris pe deplin niciodata, fiind trupa cu cele mai multe plecari si veniri.

Alina nu si-a platit angajatele de la salonul de coafura

In momentul de fata, se pare ca si banii sint o mare problema pentru fetele din ASIA. Sorana si-a deschis un restaurant cu specific mediteraneean, undeva in Floreasca, dar nu-i merge foarte bine. Localul este mai mult gol si nici incasarile nu sint tocmai substantiale. Celei care raspunde la numele Sorana i s-a suspendat telefonul mobil, pe motiv ca nu l-a platit la timp.
Dupa cum se vede, cintareata nu mai are bani nici macar pentru a-si plati telefonul, care este o necesitate. Am inteles ca este a doua luna cind i se intimpla acest lucru.
Alina, noua venita in trupa, nu este nici ea mai fericita din punct de vedere financiar. Aceasta si-a deschis un coafor, insa, ghinion, nu mai are finante sa-si plateasca angajatii, raminind datoare cite doua milioane lei unor subalterne. Alina traieste o poveste de dragoste cu Alexandru Piturca , fiul cunoscutului antrenor, dar acesta, se pare, nu o ajuta foarte mult cu banii. Nici Ianna, cea care a inlocuit-o pe Irina, nu are o situatie financiara prea roz.
E drept ca a aparut in revista "High Life", pe coperta, in urma cu citeva luni, a si luat ceva bani, insa s-au terminat repede. Chiar daca este maritata cu un tenor, nici acesta nu are foarte multi bani, stiind cit de prost sint platiti artistii in Romania. Nici Anca nu se bucura de o stare materiala buna. Concertele nu mai sint atit de dese, iar publicul parca nu le mai vrea atit de mult.
Intr-un fel sau altul, trupa ASIA, care a reusit sa fie in voga ceva vreme, putem spune ca se afla, acum, in pragul falimentului. Cine e de vina? Credem ca si ele, pentru ca n-au stiut sa-si gaseasca sau sa-si pastreze stilul, iar orgoliile si scandalurile le-au facut un deserviciu imens. Dupa ce au parasit trupa ASIA, Irina si Anemona o duc bine, cel putin din punct de vedere financiar. Irina este maritata cu un controversat om de afaceri, dar destul de bogat, iar Anemona joaca in "Secretul Mariei" si nu cistiga deloc putin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea