Social

#sfantul nicolae #mesaje #mos nicolae

Trimite-le celor dragi mesaje inspirate de Mos Nicolae si de Sfantul Nicolae!

6 decembrie este zi de sarbatoare. Cei mici se bucura de cadourile primite de la Mos Nicolae, in timp ce adultii ii sarbatoresc pe cei care poarta numele de Nicolae, Nicol, Nicoleta, Nicole.

Aceasta zi este un motiv de bucurie si sarbatoare in multe case si este un moment prielnic pentru a le trimite urari si mesaje frumoase celor dragi. Iata cateva idei din care sa te inspiri.

Mesaje de Mos Nicolae

"Ziua de 6 Decembrie sa aduca tuturor romanilor multa sanatate si fericire si ca spiritul acestei zile sfinte sa nu fie uitat."

"Sper ca Mos Nicolae sa-ti umple ghetutele cu tot ceea ce ti-ai dorit"!

"Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tau inca de la primul Mos Nicolae. Gandeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!"

“Mos Nicolae sa iti umple cizmulitele doar cu bucurii, noroc si succes!”

Mesaje pentru sarbatoriti

"Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani, Nicoleta!"

"Astazi, de ziua ta, Mos Nicolae ti-a adus o nuia…. pacat ca nu ai fost cuminte! Multumeste-te cu mine!"

"Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani, de Sf. Nicolae!"

„Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tauinca de la primul Mos Nicolae. Gândeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!”

„Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!”

„Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamâna de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!”

Mesaje haioase

 „Astazi, de ziua ta, Mos Nicolae ti-a adus o nuia…. pacat ca nu ai fost cuminte! Multumeste-te cu mine!”

„Buna! Sunt Mos Nicolae! Ti-ai pregatit bocancii? Vin la noapte sa iti las o duzina de nuiele!”

“Chiar trebuie sa-ti pregatesti ghetutele, acum nu mai ai nicio scuza!”

“Daca tu ai incapea intr-o ghetuta si copilasul nostru scump in alta ghetuta, tot ce as avea nevoie pe lumea asta ar fi o pereche de ghetute… Va iubesc!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea