Social

#romania #fotbal #clasament #fifa #cupa mondiala

Tricolorii se afla pe locul 20 in clasamentul FIFA

Nationala de fotbal a Romaniei, in cadere in clasamentul mondial. Selectionata tarii noastre se afla pe locul 20 in ierarhia lunara FIFA, data publicitatii astazi de forul international. Liderul clasamentului ramane Spania.

Reprezentativa Romaniei a coborat trei pozitii in clasamentul lunar realizat de FIFA, pana pe locul 20, cu un scor de 849 de puncte. Ea se afla in urma Frantei, adversara tarii noastre in calificarile pentru Cupa Mondiala din 2010, reprezentativa “cocosului galic” situandu-se pe locul 12 , cu 1004 puncte.

Mai jos in clasament se afla celelalte echipe din grupa preliminara – Serbia, locul 36, Lituania pe 52, Austria pe 88 si Insulele Feroe pe 185.

Lider in ierarhia FIFA este in continuare campioana europeana Spania, cu 1,666 de puncte. Ea este urmata in clasament de Germania, Olanda, Italia dar si de Brazilia, Argentina sau Turcia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea