Social

#nationala #tricolori #serbia #fotbal #calificare

Tricolorii nu se gandesc decat la victorie in meciul cu Serbia

Jucatorii Nationalei de fotbal promit ca vor da totul pe teren in meciul cu Serbia. Mijlocasul Razvan Cocis a declarat astazi ca vor juca precum “disperatii, dar in sensul bun al cuvantului”, in timp ce Razvan Rat a spus ca un esec impotriva Serbiei ar insemna ratarea calificarii la Campionatul Mondial.

Tricolorii se bucura si de faptul ca suporterii vor veni in numar mare la stadion ca sa ii sustina. Pentru acestia jucatorii sunt pregatiti sa dea totul pe teren. Razvan Cocis a spus si ca vor fi atenti si vor juca doar pentru victorie. Intrebat despre ce crede despre o eventuala ratare a calificarii la Campionatul Mondial, mijlocasul a marturisit ca este de parere ca un astfel de eveniment neplacut nu ar insemna "sfarsitul actualei generatii", pentru ca in echipa sunt putini jucatori peste 30 de ani.

Si Razvan Rat este de parere ca Romania nu poate juca decat la victorie. Internationalul roman a declarat astazi ca un esec impotriva Serbiei ar insemna ratarea calificarii la Campionatul Mondial. El a adaugat ca nici unul dintre tricolori nu se gandeste la aceasta posibilitate pentru ca Nationala nu mai are voie sa faca “pasi gresiti”.

Rat considera ca sarbii ar face o greseala daca s-ar concentra numai pe blocarea lui Mutu, insa acest lucru nu ar face rau jocului nostru. Despre integrarea lui Max Nicu la Nationala, internationalul roman a spus ca intrarea lui Nicu pe teren ar putea aduce o noutate in jocul Romaniei.

Romaniei joaca sambata, la Constanta, un meci impotriva reprezentativei Serbiei, iar pe 1 aprilie se va deplasa in Austria, pentru un joc cu echipa gazda. Ambele partide vor conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din Africa de Sud.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea