Social

Tribunalul Bucuresti a decis eliberarea Ioanei Maria Vlas

Procesul privind prabusirea Fondului National de Acumulare se apropie de sfarsit. Tribunalul Bucuresti a judecat ieri ultimul termen si a hotarat sa o elibereze din arest pe Ioana Maria Vlas , dar a impus interdictia de a parasi tara.

Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel. Peste o saptamana, magistratii se vor pronunta asupra vinovatiei sau nevinovatiei Ioanei Maria Vlas.

Tot saptamana viitoare, Tribunalul va trebui sa hotarasca ce compensatii vor primi pagubitii in acest dosar. In dosarul FNA , ioana maria vlas este singurul arestat. Ea este acuzata de inselaciune pentru ca, in calitate de presedinte al SOV Invest, ar fi indus si mentinut in eroare 13.200 de investitori la FNA, carora le-ar fi pricinuit o paguba de peste 25 de miliarde de lei vechi.

Tribunalul Bucuresti a condamnat-o acum doi ani pe Ioana Maria Vlas la 7 ani de inchisoare, dar dosarul, odata ajuns la instanta superioara, a fost trimis spre rejudecare.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea