Social

#Primaria Sectorului 4 #cristian popescu piedone #colectiv

Tribunalul a decis: fara Piedone la Primaria Sectorului 4! Fostul primar nu se lasa!

Dupa ce instanta a hotarat ieri ca Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida la Primaria Sectorului 4, a decis, marti, fostul primar spune ca nu renunta la candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4 si va initia o noua campanie de strangere de semnaturi!


“Vad ca se da o lupta pe viata si pe moarte sa imi fie impiedicata candidatura. Ei bine, nu au decat doua optiuni, sa ma omoare sau sa ma lase in pace sa ma supun judecatii Dvs, la vot, pe 5 iunie. (...) Va anunt ca voi initia o noua campanie de strangere de semnaturi, de data aceasta de doua ori mai multe, ca poate asa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregatesc cei care vor puterea cu orice pret!”, a scris Piedone, pe reteaua de socializare.

Fostul primar, urmarit penal dupa tragedia din Colectiv, a mai sustinut ca cei interesati vor putea urmari pe Facebook procesul de strangere de semnaturi. “Voi fi prezent pentru aceasta campanie de semnaturi. Va dura pana in ultima zi de campanie si asa vor vedea cu totii ca semnaturile sunt autentice. Cer si televiziunilor ca, daca vor si sunt interesate, sa transmita LIVE tot procesul pentru a observa pas cu pas ca este o procedura corecta si transparenta. Aveti incredere, merg pana la capat!”, a afirmat Piedone.

Tribunalul a admis marti o contestație depusa de avocatul Gheorghe Piperea, in dosarul in care mai mulți supraviețuitori de la Colectiv au contestat candidatura lui Piedone.

Cristian Popescu-Piedone are dreptul să candideze pentru un nou mandat de primar, deoarece nu este condamnat definitiv în instanță în dosarul Colectiv și doar comunitatea îl poate sancționa prin vot, conform unui magistrat de la Judecătoria sectorului 4, scrie agerpres.ro.

Sursa foto: mondonews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea