Social

#calatorie #vacanta #tren #reduceri #mersul trenurilor

"Trenurile Zapezii" vin cu reduceri din ianuarie

In perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2013 pasagerii CFR Calatori vor beneficia de tarife reduse la calatoriile cu "Trenurile Zapezii". CFR Calatori acorda reduceri de 25% in cursul saptamanii la asa- numitele trenuri ale zapezii, spre si dinspre munte.

Astfel, iubitorii sporturilor de iarna au posibilitatea sa aleaga din variantele de calatorie spre si dinspre munte si la unele trenuri spre si dinspre Valea Prahovei, Vatra Dornei si Piatra Neamt. Reducerile se aplica tuturor categoriilor de pasageri, indiferent de varsta.

Reducerile tarifare pentru aceste trenuri sunt de 25% de luni pana joi, pentru pasagerii care circula cu trenuri pe ruta directa, la clasa a 2-a si au ca punct de plecare sau destinatie o statie de pe ruta Sinaia - Brasov.

In plus, se acorda si reduceri de 25% de luni pana joi, pentru pasagerii care au ca statie de plecare sau destinatie Vatra Dornei sau Piatra Neamt.

Oferta de calatorie "Trenurile Zapezii" este valabila pana la 28 februarie, iar biletele se pot procura de la statiile si agentiile de voiaj CFR, online sau de la automatele de vanzare a biletelor CFR.

Sursa foto: www.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea