Social

#vacanta 1 mai #cfr #vacanta paste #cfr calatori #. trenuri #suplimentare trenuri

Trenuri suplimentare pentru minivacantele de Paste si 1 Mai

Cursele de trenuri ale CFR Calatori vor fi suplimentate cu 17 garnituri Regio si Inter Regio in perioada celor doua minivacante de Paste si 1 Mai, a anuntat compania. Vestea buna este insotita si de alt anunt facut de CFR: pe rutele unde nu se inregistreaza o afluenta crescuta de calatori anumite curse vor fi suspendate.

Cursele suplimentare in perioada sarbatorilor pascale vor circula pe rutele: Ramnicu Valcea - Cluj-Napoca, Bucuresti Nord - Iasi, Bucuresti Nord - Craiova si Craiova - Petrosani. Pentru minivacanta de 1 Mai, se vor adauga garnituri suplimentare pe rutele urmatoare: Fetesti - Bucuresti Nord, Iasi, Mangalia, Timisoara - Mangalia si Arad - Mangalia si Bucuresti Obor - Constanta.

Reprezentantii CFR Calatori sustin ca decizia a fost luata in urma unor studii privind afluenta calatorilor intocmite in baza datelor inregistrate de companie in ultimii 5 ani.

Totodata, in perioada 19 aprilie - 4 mai, anumite trenuri vor fi suspendate temporar, din cauza numarului redus de calatori.

Sursa foto: jurnaluldeilfov.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea