Social

# plata cazino # modalitati de palta #cazino

Trei dintre cele mai populare metode de plata in cazinourile online

Traim in era cumparaturilor online. Au apus vremurile cand obisnuiam sa mergem frecvent la shopping in magazinele stradale, la piata sau la aprozarul din coltul blocului. Astazi este mult mai usor si comod sa comandam online produse si servicii.

 

Pe langa cumparaturile online, putem sa ne bucuram si de divertisment, sa practicam jocurile preferate, sa urmarim filmele de Oscar sau sa ascultam muzica artistilor indragiti. Inclusiv pasionatii de gambling se pot bucura de jocuri de cazinou in mediul online. Cu atat mai mult, aceste servicii pot fi achizitionate prin intermediul platilor online.

Versatilitatea metodelor de depunere si retragere pe care le ofera cazinourile online este ceea ce le permite jucatorilor din intreaga lume sa gaseasca un furnizor care sa li se potriveasca.

Una dintre cele mai importante caracteristici la care se uita majoritatea jucatorilor este capacitatea de a face depozite intr-un mod rapid, usor si sigur. Multe cazinouri online si case de pariuri sportive ofera diverse metode de depunere si retragere.

Unii furnizori va permit sa depuneti numai printr-o anumita metoda de plata, in timp ce altii va permit sa va retrageti castigurile prin metoda de depunere aleasa. Si de cele mai multe ori, puteti retrage bani doar prin aceeasi metoda pe care ati folosit-o pentru depunere.

Mai jos va prezentam cinci dintre cele mai populare metode de plata in cazinourile online.

Cardul de credit / debit

Aceasta metoda de plata este cea mai populara din intreaga lume, in special in Europa si Statele Unite. Este cea mai importanta metoda de plata in Franta (52%), Marea Britanie (49%), Belgia (47%) si Spania (36%). Inclusiv in Romania, majoritatea jucatorilor aleg sa foloseasca cardul de credit sau de debit pentru a face depuneri si retrageri la cazinourile online. In general sunt acceptate cardurile Visa, MasterCard si Maestro. Un avantaj al acestei metode de plata consta in accesibilitatea acesteia. Asta pentru ca practic oricine poate solicita un card de credit/debit si il poate folosi in intreaga lume. Un alt avantaj major este ca aproape toti clientii care folosesc aceasta metoda de plata vor beneficia de un bonus de bun venit fara depunere.

Portofele electronice

Portofelele electronice castiga tot mai mult teren pe piata din Romania. De asemenea, tot mai multe cazinouri online integreaza aceasta metode de plata datorita usurintei lor de utilizare si retragere (mai putin de 24 de ore). Cu toate acestea, unul dintre dezavantajele sale cheie este ca majoritatea portofelelor electronice percep taxe de tranzactie.

Printre cele mai importante portofele electronice se regasesc: Paypal (o metoda raspandita in Statele Unite si Europa); Paysafecard; Skrill; Neteller.

Cardurile preplatite si voucherile

Paysafecard este cel mai important card preplatit in domeniul jocurilor de noroc online, in special pentru Marea Britanie si Europa, mai nou si in Romania.

Aproape fiecare cazinou online il accepta ca metoda de plata datorita securitatii sale ridicate (spre deosebire de plata directa cu cardul de credit/debit) si taxele sale minime.

Pe langa metodele mentionate mai sus, in Romania mai sunt populare si meodele: transfer bancar si transfer bancar instant. Cel din urma compenseaza dezavantajele tipice ale transferurilor bancare conventionale, in special cand vine vorba de timpii de tranzactie.

In concluzie, dupa cum putem vedea, metodele de plata ale cazinourilor online pot varia foarte mult in functie de tara, ceea ce e un avantaj pentru jucatori.

FOTO: cazino365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea