Social

#modificare traseu #national arena #ratb #miting usl

Traseele autobuzelor si troleibuzelor se modifica din cauza mitingului USL

Traseele autobuzelor si troleibuzelor care circula in zona Arenei Nationale se vor modifica, miercuri, din cauza restrictiilor de trafic anuntate cu prilejul mitingului de lansare a candidatilor USL.

Troleibuzele 90 si 86, precum si autobuzele liniei 104 vor circula pe trasee modificate incepand cu ora 11.00.

Astfel, troleibuzul 96 va merge pe traseul de baza intre terminalul Dridu si intersectia Bulevardului Pache Protopopescu cu str. Matei Voievod si str. Popa Nan, apoi pe un traseu modificat pe str. Popa Nan, str. Delea Veche, str. Delea Noua, str. Dristorului, str. Baba Novac, str. Constantin Brancusi, str. Lucretiu Patrascanu, pana la terminalul Bd. Basarabia, comun cu troleibuzele liniilor 70 si 79.

Troleibuzul 90 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Valea Argesului si intersectia Bulevardul Pache Protopopescu - Bulevardul Ferdinand, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Ferdinand, Bulevardul Garii Obor, pana la terminalul Baicului, comun cu troleibuzele liniilor 95 si 69.

Autobuzul 104 va merge pe traseul de baza intre terminalul Cora Pantelimon si intersectia Soseaua Pantelimon cu Bulevardul Pierre de Coubertin si Soseaua Iancului, apoi pe un traseu modificat pe Soseaua Iancului, Soseaua Mihai Bravu, Bulevardul Decebal, de unde va continua traseul actual.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea