Social

#tramvai #calatori #timisoara #accident

Tramvai cu calatori, sarit de pe sine la Timisoara

Un tramvai din Timisoara a sarit de pe sine si a lovit un stalp de electricitate . Stalpul a cazut pe vagonul din spate si-i putea electrocuta pe toti pasagerii.

Dupa doua trenuri deraiate de pe sine in ultima saptamana, un tramvai timisorean plin de pasageri a parasit sinele si a daramat un stalp de electricitate. O singura persoana a fost ranita.

Cei 15 calatori din vagonul accidentat au privit ingroziti cum tavanul vagonului s-a indoit sub greutatea stalpului cazut. Vatmanul i-a oprit pe cei care au vrut sa coboare pentru ca ar fi putut muri electrocutati.

Firele de electricitate cazute pe sosea si pe tramvai nu au ranit insa pe nimeni pentru ca vatmanul a cerut dispeceratului oprirea alimentari cu curent, informeaza Stirile ProTV.

Un singur pasager a avut nevoie de ingrijerea masinilor de ambulanta sosite la fata accidentului. Autoritatile ancheteaza acum cauzele pentru care tramvaiul a sarit de pe sine.

Update:

In aceasta dimineata un tramvai a deraiat si in Bucuresti, anunta Realitatea.net. Acesta circula pe linia 8 si incidentul s-a produs in intersectia Progresul -Calea Rahovei, la ora 7:30. Traficul a fost ingreunat pentru mai multe ore, dar nu au existat victime.

Anchetatorii RATB nu au exclus posibilitatea unui corp strain, care ar fi putut fi lasat intentionat pe sinele de tramvai.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea