Social

Cantaretul Mihai Traistariu a avut parte de o surpriza neplacuta din partea iubitei. A fost lasat balta de aceasta cand avea cea mai mare nevoie de sustinerea ei. Surprinzator a fost faptul ca tanara a facut o pasiune pentru Mihai cu multi ani in urma si nu s-a lasat pana nu a pus mana pe el. Numai ca, dupa sase luni de relatie, fata l-a parasit fara nici o remuscare.

Acesta poate sa fie si motivul pentru care Mihai Traistariu nu s-a comportat prea elegant pe parcursul concursului. Va reamintim ca solistul l-a atacat in termeni foarte duri pe compozitorul Costi Ionita .

"Dupa cum s-a anuntat, domnul Costi Ionita a vrut sa-si testeze capacitatile fabuloase de compozitor si a depus mai multe melodii pentru selectia nationala Eurovision .

Si-a pus un pseudonim si a inscris mai multe melodii la preselectie , fara a se sti ca sunt compuse de el. Partea nasoala este ca a pus cateva melodii in care cantau artisti necunoscuti si debutanti de-ai lui, probabil prieteni de studio. Ce a facut insa magarul? A inscris piesele debutantilor... dar a scris pe plic nume celebre. Astfel s-au nimerit printre acestia Sistem, Blondy si Haven. Bineinteles, melodiile erau cantate de altcineva. Am aflat ca a pus si cu mine o piesa. Pe plic scria "Interpret Mihai Traistariu. Compozitor Umberto Tomassi, iar titlul piesei ar fi cica "Baby". Asta n-ar fi nimic, avand in vedere ca piesa era cantata de altcineva, era compusa prost si avea acelasi iz de manea.

El, practic, s-a folosit de numele meu si de faptul ca se stie ca am voce buna si ca as putea sa trec preselectia fara grija. Inca nu am intrat in conflic cu el, dar daca, Doamne fereste, se intampla sa nu fi luat melodia pe care o pregatisem special pentru Eurovision si ar fi luat cea depusa de domnul Costi Ionita, l-as fi actionat in judecata". La vremea respectiva, acest e-mail a fost trimis pe adresa mai multor publicatii mondene.

"M-a lasat acum o luna si nici macar nu m-a sunat sa ma felicite. Asta e, nu e prima mea dezamagire in amor."

Mihai Traistariu


Dragoste cu nabadai

Dupa un timp insa, cantaretul si-a retras acuzatiile, spunand ca informatiile primite au fost false, iar Costi Ionita este nevinovat.

Acesta din urma a dat dovada de intelegere si a sters cu buretele acuzatiile destul de grave. Acum, de cand Traistariu a aflat ca va reprezenta Romania la concursul Eurovision de la Atena, s-a mai linistit si a declarat, intr-un interviu acordat revistei Star, ca a intampinat destule momente neplacute chiar inainte de preselectie. "Carmen, iubita mea, m-a parasit in urma cu o luna. Chiar inainte sa incep pregatirile pentru Eurovision. Asta e viata. Nici macar nu a sunat sa ma felicite.

Dar poate ca este mai bine asa. Daca nu ne auzim, suferim mai putin. Eram impreuna de vreo sase luni. Carmen era o tipa draguta, desteapta, studenta la ASE si, in plus, ne cunosteam de ani buni. De fapt, era o fana de-a mea. In fine, a trecut, acum nu ma mai gandesc la ce a fost. Mai ales ca nu e prima mea dezamagire in amor.


Lasat balta

Si anul acesta, finala pentru concursul Eurovision a fost una cat se poate de controversata. Scandalurile s-au tinut lant intre concurenti, multe melodii au fost descalificate, iar membrii juriului s-au aratat dezamagiti de calitatea pieselor ramase in concurs. Cu toate acestea, lui Mihai Traistariu (cel care ne va reprezenta la Atena) ii merge din plin. Are parte de multa publicitate, iar tarifele pentru concerte i-au crescut simtitor. Dar pentru ca nimic nu merge perfect, Mihai a avut parte si de momente mai putin placute: a fost parasit de iubita, chiar inainte de preselectia pentru Eurovision.




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea