Social

#cursuri Heidemarie Schwermer #Heidemarie Schwermer #traieste fara bani

Traieste fara bani de 20 de ani. E mai fericita ca oricand!

Heidemarie Schwermer, o nemtoaica in varsta de 73 de ani, a decis sa renunte la bani! Femeie nu are niciun card bancar, si tocmai acest lucru pare ca i-ar aduce fericirea! Toata averea batranei se rezuma la o valiza si un rucsac!

Dupa ce a divortat si s-a mutat in Dortmund impreuna cu cei doi copii, Heidemarie Schwermer a decis sa-si canalizeze energia spre problemele comunitatii sale. A infiintat un magazin numit sugestiv “Gib und Nimm” („Da si primeste") initial pentru a ajuta oamenii fara adapost.

In timp, magazinul a ajuns sa-i influenteze modul de viata, iar Heidemarie traieste acum facand schimb de servicii, produse sau abilitati.

Practic, in schimbul alimentelor si altor utilitati necesare vietii de zi cu zi, aceste persoane ajung sa presteze diverse servicii precum spalatul vaselor sau curatenia in case. Femeia nu apeleaza nici macar la seviciile de sanatate, preferand tratamentele naturiste in loc.

Inspirata de acest trai, femeia a scris doua carti, veniturile fiind directionate catre o fundatie de caritate. In prezent, Schwermer calatoreste prin tara tinand diverse cursuri in timpul carora le vorbeste celor interesati despre avantajele unui astfel de stil de viata.

Sursa foto: americasgreatdeals.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea